Instalare Windows

Aflati cum puteti obtine reduceri de preturi!

Aflati care este oferta!

Sistemul de operare Windows (7 seven, Vista, XP) este o colectie de programe esentiala pentru functionarea unui calculator. Dupa instalarea Windows se pot instala alte aplicatii, programe, jocuri etc.

Windows este un sistem de operare cu interfata grafica (utilizatorul foloseste tastatura, mouse-ul sau alte dispozitive de intrare pentru a indica spre diverse butoane, meniuri si alte obiecte grafice).

Alegeti un sistem Windows daca doriti instalare rapida si utilizarea programelor diverse ulterior, deoarece windows este inca unul dintre cele mai raspandite sisteme de operare, iar majoritatea programelor functioneaza pe acest sistem de operare.

Windows are mai multe versiuni dintre care:

 • XP
 • Vista
 • 7 (Seven)


Modalitati de instalare a sistemelor de operare Windows:

 • Standard - varianta simpla, abordata in principal de neprofesionisti sau de cei care se grabesc sa termine instalarea rapid; varianta care nu utilizeaza optim resursele calculatorului si posibil sa genereze probleme pe viitor
 • Personalizat - in functie de fiecare calculator se pot imbunatati performantele si cu 100%; necesita nu numai cunostinte avansate de instalare, dar si o experienta bogata in utilizarea calculatorului.

Driver-ele sunt fisiere suplimentare, de configurare si utilizare optima a resurselor disponibile. Pretul instalarii driver-elor este inclus in pretul de instalare a sistemului de operare pentru componentele standard sau echipamente standard (placa de baza, placa video, placa de sunet, placa de retea, imprimanta, scanner). Pentru alte tipuri de componente specifice(placi de captura, imprimante nestandard etc.) se vor percepe taxe conform Ofertei de instalare software.

Serviciul de instalare Windows cuprinde:

 • Instalare sistem de operare Windows
 • Instalare driver-e pentru componentele de baza (placa de baza, placa video, placa de sunet, placa de retea)
 • Instalare echipamente standard (imprimante, scannere etc)
 • Instalare antivirus
 • Personalizarea si optimizarea sistemului de operare
Versiunea de Windows instalata trebuie aleasa astfel incat sa fie compatibila cu aplicatiile, programele si jocurile dorite, dar si cu hardware-ul disponibil (unitate centrala, echipamente periferice, etc.).
Serviciul de Consultanta al IT Asistenta poate realiza pentru dumneavoastra verificarea acestor compatibilitati; orice incompatibilitate poate conduce la aparitia unor disfunctionalitati in sistem atat la nivel hardware, cat si software.

Clientul trebuie sa detina licenta de utilizare a versiunii sistemului de operare Windows ce va fi instalata (daca este cazul) sau sa accepte conditiile generale de utilizare a acesteia (pentru programe shareware, adware sau freeware). Daca nu detineti licenta de utilizare pentru aplicatiile dorite, IT Asistenta va poate ajuta sa obtineti licente Microsoft Windows Oferta .

Tags:

 • Super oferte!
  • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
   (Numai pentru clientii persoane fizice)
  • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 19-07-2024 01:33