Mentenanta retea calculatoare

Aflati cum puteti obtine reduceri de preturi!

Aflati care este oferta!

Mentenanta retea de calculatoare este o colectie de servicii aplicate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii echipamentelor si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).

Serviciile incluse in solutiile particularizate de Mentenanta retea de calculatoare implica diverse operatii atat la nivelul hardware (componentele sau celelalte echipamente interconectate), cat si software (optimizari, actualizari).

Mentenanta retea de calculatoare presupune:

 • verificare cabluri
 • verificare mufe de conectare
 • verificare prize de retea
 • verificare echipamente de interconectare (switch-uri, routere)
 • verificare configuratii placi de retea

Atunci cand intervine o defectiune ce trebuie remediata urgent, abonatii solutiei de Mentenanta retea oferita de IT Asistenta au prioritate, termenul de rezolvare a problemei situandu-se intr-un interval maxim de 24-48 ore. Interventiile sunt tarifate separat la preturile specificate in Oferta.

Abonatii pot opta, la cerere, pentru serviciul suplimentar de conectare online la calculatoare, prin care vom incerca remedierea unor probleme temporare online (daca este posibil). La acest serviciu se taxeaza doar interventia (nu si deplasarea la sediul clientului).

IT Asistenta ofera si Servicii de reparatii/asamblari hardware sau instalari/actualizari software la cererea clientului, conform Ofertei IT.

Asiguram mentenanta doar pentru retelele (calculatoarele, echipamentele) instalate de noi. Daca aveti o retea care nu a fost instalata de noi, in urma unui audit i se poate poate asigura mentenanta conform Ofertei.

In perioada in care aveti cu noi un contract de mentenanta, orice alt serviciu prestat de IT Asistenta are pret special, cu un discount negociabil in functie de numarul echipamentelor si tipul schemei de mentenanta.

Tags:

 • Super oferte!
  • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
   (Numai pentru clientii persoane fizice)
  • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 16-06-2024 11:15