Dictionar IT

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  

ExpresieDescriere
CLimbaj de programare standardizat, compilat, de nivel mediu. Este implementat pe majoritatea platformelor de calcul existente azi, si este cel mai popular limbaj de programare pentru scrierea de software de sistem. Este apreciat pentru eficienta codului obiect pe care il poate genera si pentru portabilitatea sa.
C++Limbaj de programare general, compilat. Este un limbaj multi-paradigma, cu verificarea statica a tipului variabilelor ce suporta programare procedurala, abstractizare a datelor, programare orientata pe obiecte.
CD-ROMCompact-Disc (prescurtat CD) este un disc optic folosit pentru a stoca diverse informatii in format digital. Un CD-ROM (CD "Read-Only Memory") este un disc cu date nemodificabile.
CPUEste unitatea centrala de prelucrare a informatiei (U.C.P. sau in engleza: CPU) a unui calculator sau sistem structurat functional, care coordonează sistemul si care, fizic, se prezintă sub forma unui cip electronic (circuit integrat, IC).


A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Tags:

  • Super oferte!
    • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
      (Numai pentru clientii persoane fizice)
    • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 05-10-2022 15:46