Dictionar IT

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  

ExpresieDescriere
MemorieEste un element component al asa numitei "arhitecturi von Neumann" ce caracterizeaza orice sistem de calcul, alaturi de unitatea aritmetica-logica (UAL), unitatea de control (UC) si dispozitivele de intrare/iesire (I/E). Memoriile sunt realizate cu diverse tehnologii sub forma de circuite integrate.
MicroprocesorEste unitatea centrala de prelucrare a informatiei (UCP sau in engleza CPU, Central Processing Unit) a unui calculator, cu rolul de coordonare a sistemului. Din punct de vedere fizic se prezinta sub forma unui circuit integrat.
MicrosoftCel mai mare producator de software la nivel mondial, este o companie americana fondata in 1975 de catre Bill Gates si Paul Allen. Printre principalele produse ale companiei se numara Microsoft Windows (sistem de operare), Microsoft Office (suita de programe pentru birou), Internet Explorer (browser Web), SQL Server (baze de date).
MySQLEste cel mai popular SGBD (Sistem de gestiune a bazelor de date) open-source la ora actuala. MySQL este produs de compania suedeza MySQL AB si distribuit sub Licenta Publica Generala GNU GPL. MySQL este folosit foarte des impreună cu limbajul de programare PHP, dar se pot construi aplicatii in orice alt limbaj major (C, C++, C#, Java, Perl, PHP, Python, FreeBasic).


A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Tags:

  • Super oferte!
    • Tarifare specialaOra de service se tarifeaza cu 50 lei, indiferent de tipul si numarul interventiilor alese din oferta.
      (Numai pentru clientii persoane fizice)
    • Deplasare GRATISIn Bucuresti, deplasarea este GRATUITA!
 
0722.570.488

Sunati acum si intrebati de oferta noastra. 0722.570.488

Copyright (c) 2010 IT Asistenta. Hosted by Solutii business profesionale. 10-12-2022 03:06